Hej!

Robin Wallén Nilsson heter jag och tycker det är väldigt roligt att du kommit hit.

Här ska jag försöka presentera mig själv och vad jag vill med politiken.

Viljan att utveckla och leda har alltid funnits. Från dess att man själv utövade idrott, framförallt hockey och fotboll. Sedan vidare som Fotbolls-, Hockey-, Futsal- och Beachsoccerdomare.
Jag tror på individens förmåga och eget tänkande. Där man som ledare kan ge verktyg, direktiv och tips men samtidigt låter individen använda sin unika förmåga att agera och lära sig. Att plocka bort människors egna drivkraft, kreativitet och egna tänkande leder väldigt sällan till utveckling, oavsett om det gäller företag, sport eller politik.

Vad gör jag privat?

Jag jobbar idag som säljare på ett företag inom aluminiumbranschen – Vetlanda Gjuteri AB.
Här driver jag tillsammans med min far företaget där vi säljer bl.a skyltar, maskingods, stallplaketter med mera. Ta gärna en titt på vår hemsida! www.vetlandagjuteri.se

På fritiden spelar jag gärna golf, tittar på idrott eller umgås med vänner.
Något jag gärna hade varit bättre på är att laga mat.
Visst Srcrambled egg och Guacamole (ja, allvarligt) är jag riktigt bra på!
Men sen… Förväxlade vid ett tillfälle vitpeppar med vitlökspulver i potatismos. Det var ingen som tyckte det var top notch… Det tog lite på självförtroendet.
Annars är idrott det stora intresset. Framförallt Hockey, Innebandy och fotboll!

Tanken med denna sida?

Tanken med denna sida är att både i sådan här textform, men även i rena artikel eller bloggformer berätta om hur jag upplever och ser på olika delar. Som politiker eller som privatperson.

Robin Wallén Nilsson

Tillbaka till startsidan!